Υλικά 1 κιλό κοτόπουλο (στήθος ή μπούτια) 4 μεσαίες πατάτες, σε κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε φέτες 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια (ή κανονικές ντομάτες κομμένες στα τέσσερα) 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κόκκινη πιπεριά, χοντροκομμένη 1 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών 4 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι 1 κ. γλ. καπνιστή πάπρικα Αλάτι και πιπέρι για γεύση 3 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Προσθέστε τις πατάτες, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τις πιπεριές και τις ελιές σε ένα μεγάλο μπολ και το κοτόπουλο σε ένα άλλο μπολ. Προσθέστε το μισό από το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και την πάπρικα πάνω από τα λαχανικά και το άλλο μισό από αυτά τα υλικά στο κοτόπουλο. Ανακατέψτε τα πάντα καλά. Ρίξτε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο ταψί και τοποθετήστε το κοτόπουλο πάνω από τα λαχανικά. Ψήστε για 1 ώρα ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να μαλακώσουν οι πατάτες. Πασπαλίστε με […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.